Aktüerya ve Risk Yönetimi Başarı Sıralaması

Aktüerya ve Risk Yönetimi Başarı Sıralaması
2020 üniversite yerleştirme sonuçlarına göre 2020 yılı üniversite tercihlerinizde dikkate almanız gereken Aktüerya ve Risk Yönetimi bölümü için sıralı başarı sıralaması ve taban puanları

2020 TYT–AYT (YKS)’ye girenler aşağıda yer alan 2019 Aktüerya ve Risk Yönetimi taban puanları, Aktüerya ve Risk Yönetimi Başarı Sıralaması 2019, Aktüerya ve Risk Yönetimi başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Bu puanlar 2019 Üniversitesi yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2020 TYT ve AYT yani YKS ye girip tercih yapacak olan üniversite adayları bu başarı sıralamalarını ve taban puanlarını göz önünde bulundurmalılar. Sayfamızdaki verilerin tamamı YÖK tarafından yayınlanmış olan en son güncel puanlardır. 

Aktüerya ve Risk Yönetimi Bölümü 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması:

Sıralama sütununda “dolmadı” yazan bölümlere o bölümün kontenjanından daha az kişi yerleşmiş ve kontenjanının tamamını dolmamıştır. Özetle barajı geçen ve varsa sıralama barajını geçen her aday o bölüme yerleşebilirdi.

Üniversite Adı Bölüm Puan Türü Kont. Taban Puanı Başarı Sırası
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Aktüerya ve Risk Yönetimi EA 50 Dolmadı Dolmadı

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.