Aldığınız ürünün hatalı çıkması durumunda

Aldığınız ürünün hatalı çıkması durumunda
Aldığınız ürünün hatalı çıkması durumunda neler yaparsınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Aldığımız ürünün hatalı çıkması durumunda yapmış olduğum alışverişin fişi ya da faturasıyla birlikte mağazaya giderim. Ürünün hatalı olduğunu gösterir ürünün değişmesini, değişmeyecekse de ödemiş olduğum ücreti geri almayı talep ederim.

Ürünü internet sitesinden aldıysam eğer yine ürünü faturasıyla birlikte nedenini belirterek mağazaya ulaşması için kargo yoluyla gönderirim. Uzun bir süre geri dönüş yapmazlarsa Müşteri Hizmetlerini arar. Durumun ne olduğunu ve yaşamış olduğum mağduriyetimi anlatırım.

Eğer bu taleplerim olumsuz sonuçlanırsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvururum. Bu tür durumlarda yanınızda ürünün fişi ya da faturasının olması son derece önemlidir. Bu nedenle yapmış olduğunuz alışverişlerden sonra fişi veya faturayı hemen atmayınız.

218
39
41
53
33
33
35
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.