Amasya Üniversitesi kayıt işlemleri

Amasya Üniversitesi kayıt işlemleri
2019-2020 Amasya Üniversitesi yeni kayıt işlemleri nasıl yapılıyor, kayıt için istenen belgeler nedir detaylar haberimizde...

2019 / 2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AMASYA ÜNİVERSİTESİ KAYIT İŞLEMLERİ

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını 19 - 21 Ağustos 2019 tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapacaklardır.

E-devlet üzerinden kayıt yapamayan öğrenciler ile Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğrencileri 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında üniversitemize gelerek şahsen kayıt kayıt yaptıracaklardır.

Not: E-kayıt (e-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin üniversitemize kesin kayıt için gelmelerine gerek yoktur). Katkı payı, öğrenim ücretleri 01-15 Eylül 2019 tarihleri arasında tahsil edilecektir.

Önemli Not:

* Yeni kayıt yaptıran öğrencilerin ders kayıtları Güz Dönemi için otomatik yapılacak, daha sonraki dönemleri öğrencilerin kendileri yapacaklardır.

*Daha önce herhangi bir Yükseköğretim Kurumundan Mezun Olan veya Devam eden Öğrencilerin Üniversitemizin Kayıt oldukları Fakülte/Yüksekokullara 09.09.2019-20.09.2019 tarihleri arasında Muaf olmak istedikleri derslerle ilgili; Dilekçe, Onaylı Transkript, Onaylı Ders İçerikleri ile Başvurmaları gerekmektedir.

*Sonraki yarıyıl/yıllarda yapılacak muafiyet talepleri ya da yapılan muafiyet/intibak işlemlerinin iptaline yönelik istekler Amasya Üniversitesi Muafiyet ve İntibak İşlemleri Yönergesi ilgili madde gereği kabul edilmez.

*Aynı anda iki önlisans veya iki lisans programına kayıt yaptırılamaz(Açıköğretim/Kontenjan sınırlaması olmayan programlar hariç). Bu durumda olan öğrenciler ancak diğer Yükseköğretim Kurumlarındaki kayıtlarını sildirdikleri takdirde üniversitemize kayıt yaptırabilir.

Önemli Not : Detaylı ve güncel bilgiye Üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.