An beni bir kozla, o da çürük çıksın

An beni bir kozla, o da çürük çıksın
Arkadaşlar, tanıdıklar arasında armağan, beklenen bir şeydir. Armağan, bir kişinin hatırlandığını belirtmesi bakımından önemlidir; değeri de buradadır. Ne kadar küçük bir şey olursa olsun; isterse işe yaramasın.

İnsanlar her zaman değer görmek, sevilmek ve hatırlanmak ister. Hediye olarak değil ama hal ve hatır sorularak insanlar kendilerine verilen değeri hissetmek ister. Önemli olan insanın hatırlanması ve kendisine değer verilmesidir. İnsanların birbirine değer vermesi güzel bir şeydir. Bu durum hayatımızı olumlu etkiler, bizi mutlu hissettirir.

İnsanlar, dostları tarafından aranmak ve hatırlanmak isterler. Küçük bir hediye bile onlar için değer biçilmez bir şey olur.
* koz : Ceviz, kabuklu meyve.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
1
23
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.