Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi kayıt işlemleri

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi kayıt işlemleri
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesine 2017 Yılı ÖSYS sonuçlarına göre kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz, e-devlet sistemi üzerinden e-kayıt sistemini kullanarak kayıt yapacaklardır.

2017 ÖSYS SONUÇLARINA GÖRE ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİNE KAYIT HAKKI KAZANANLARIN DİKKATİNE!

e-kayıt sistemini kullanan aday öğrencilerimiz üniversitemize kayıt için herhangi bir belge sunmayacaklar, üniversite yerleşkelerine gitmeden, hızlı ve güvenilir bir şekilde kayıt işlemlerini e-devlet sistemi üzerinden 11-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında tamamlayacaklardır.
 
E-KAYIT YAPMADAN ÖNCE ÖN KAYIT YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR.
 
Ayrıntılar için TIKLAYINIZ.

2017 ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİNE KAYIT HAKKI KAZANANLARIN DİKKATİNE!

Üniversitemize 2017 Yılı ÖSYS sonuçlarına göre kayıt hakkı kazananöğrencilerimiz 11-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında e-devlet sistemi üzerinden e-kayıt sistemini kullanarak kayıt yapacaklardır.
E-kayıt sistemini kullanan aday öğrencilerimiz üniversitemize kayıt için herhangi bir belge sunmayacaklar, üniversite yerleşkelerine gitmeden, hızlı ve güvenilir bir şekilde kayıt işlemlerini e-devlet sistemi üzerinden tamamlayacaklardır.
E-DEVLET SİSTEMİ ÜZERİNDEN E-KAYIT YAPMADAN ÖNCE ÖN KAYIT YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR.
Ön Kayıt Sayfası 09 Ağustos 2017 tarihinden itibaren aktif hale getirilecektir.
E-DEVLET ÜZERİNDEN KAYIT İŞLEMİNİZİ SONUÇLANDIRDIKTAN SONRA ÖN KAYITTA BELİRTTİĞİNİZ CEP NUMARANIZA / E-POSTA ADRESİNİZE ÜNİVERSİTEMİZ TARAFINDAN BİLGİLENDİRME MESAJI GÖNDERİLECEKTİR.
E-kayıt sistemi üzerinden e-kayıt yapamayan aday öğrencilerimiz ( Askerlikle ilişiği olanlar, MEB'den mezun durumda görünmeyenler, Başka bir Yükseköğretim kurumunda kaydı olanlar, KKTC Kontenjanından yerleşenler vb.)
ön kayıt yaptıktan sonra kayıt kılavuzunda istenen evraklarla birlikte belirtilen tarih ve saatte ilgili adrese şahsen başvuracaklardır.
Ünivertsitemize kayıt hakkı kazanıp ancak ortaöğretim kurumundan mezun olamayarak bütünleme ve tek ders sınavına girecek adayların belirlenen tarihlerde geçici kayıtları alınacaktır.
Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini 29 Aralık 2017 tarihine kadar üniversitemize getirmeleri halinde asıl kayıtlarının yapılacaktır.
Mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecektir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.