Ankarada okullar tatil mi

Ankarada okullar tatil mi
Ankara'da kar yağışı etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşları kar yağışı, buzlanma ve don olayına karşı uyarmıştı. Öğrenciler ise 7 Ocak Pazartesi günü Ankara'da okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 7 Ocak Pazartesi günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor. 7 Ocak 2019 Pazartesi günü hangi illerde ve ilçelerde kar tatili var?

Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada :

Ankara’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı gün boyu sürdü. Etkili olan kar yağışı dolayısıyla il genelinde çok sayıda hasarlı kaza meydana geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tuzlama çalışması yapılmasına rağmen çok sayıda araç yolda kaldı. Özellikle Çankaya ve Keçiören’de ara sokaklarda rampa yukarı çıkmak zorunda kalan sürücüler zor anlar yaşadı.

ANKARA’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara'nın Bala ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okulları tatil edildi.

Bala Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeni ile 07.Ocak 2019 Pazartesi günü Kaymakamlığımız tarafından Bala genelinde Eğitime 1 (Bir) gün ara verilmiştir" denildi.

Ankara Tatil Haberleri Bu Sayfada Olacak

7 Ocak 2019 Pazartesi  Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.