Anlayışlı olan anlar, bilgili olan bilir; bilen ve anlayan her vakit dileğine kavuşur

Anlayışlı olan anlar, bilgili olan bilir; bilen ve anlayan her vakit dileğine kavuşur
Anlayışlı olan anlar, bilgili olan bilir; bilen ve anlayan her vakit dileğine kavuşur doğru iletişim kurmanın yararları konusundaki düşünceleriniz nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.
Anlayışlı olan anlar, bilgili olan bilir; bilen ve anlayan her vakit dileğine erişir. (Yusuf Has Hacib Kutadgu Bilig)

Anlamak ve bilmek için anlayışlı olmak gerekir. O vakit istediğimize kavuşma şansımız olur. Anlayış, sosyal bir erdemdir. Bir insanda bulunması gereken insani özelliklerin başında yer alır. İnsanlar arası ilişkilerde anlayış kültürünün varlığı her şeyden değerlidir. Bir toplumda anlayış kültürünün varlığı, topluma hoşgörü, barış, huzur ve mutluluk getirir. Anlayışlı olan insan her şeyi anlar, bilgili insan ise her şeyi bilir. Bilen ve anlayan insan her istediğini alır. Bilen anlar, anlayan kavuşur.

2865
1691
2169
1112
1714
907
3114
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.