Anne hakkı ödenmez sözünden ne anlıyorsunuz

Anne hakkı ödenmez sözünden ne anlıyorsunuz
Anne hakkı ödenmez sözünden ne anlıyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Annelerimiz bizi 9 ay bizi karnında taşır ve bu süreçte bir çok acı çekerler. Doğum esnasında da bir çok acı çeken annelerimiz giyinmez giydirir, yemez bize yedirir, gezmez gezdirirler. Annelerimiz bizler için en çok fedakarlık yapan varlıklardır. İşte bu yüzden Anne Hakkı ödenmez.

Anneler, bedenlerinin bir parçası gibi gördükleri evlatları için her türlü fedakârlığı yapmaktan kaçınmazlar. Anne karnında başlayan bu fedakârlıklar göz önüne alındığında, hiçbir insan annesinin kendisi için yaptıklarının karşılığını, hakkını kolay kolay ödeyemez.

Annelerimiz bizi büyüten çok değerli varlıklardır. Onlar küçük yaştan itibaren bizimle ilgilenip bizi canları pahasına sevip korurlar. Bizi 9 ay karnında taşırlar . Bundan dolayı cennet annelerin ayakları altında denilmektedir. Biz ne yaparsak yapalım anne hakkını ödeyemeyiz. Annemize her zaman saygı göstermeliyiz  Onu her zaman çok sevmeliyiz.

825
693
3520
1447
224
335
334
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.