Antarktika'da 2013'te verdikleri konserle yedi kıtada konser veren ilk müzik grubu olarak Guinness Dünya Rekorlarına giren hangi

Antarktika'da 2013'te verdikleri konserle yedi kıtada konser veren ilk müzik grubu olarak Guinness Dünya Rekorlarına giren hangi
Antarktika'da 2013'te verdikleri konserle yedi kıtada konser veren ilk müzik grubu olarak Guinness Dünya Rekorlarına giren hangisidir sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 7 Mayıs 2023 Pazar yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Antarktika'da 2013'te verdikleri konserle yedi kıtada konser veren ilk müzik grubu olarak Guinness Dünya Rekorlarına giren hangisidir

A- Metallica
B- The Beatles
C- Deep Purple
D- The Rolling Stones

Doğru Cevap: A- Metallica

Dünyaca ünlü heavy-metal grubu Metallica, Antarktika’da konser vererek bütün kıtalarda konser veren ilk müzik grubu oldu.

30 yıllık kariyeri boyunca dünyanın dört bir yanında konser veren ABD’li grup, pazar akşamı Antarktika’daki konserinde onlarca hayranını coşturdu. “Freeze ‘Em All” (Hepsini Dondur) isimli konserde grup, dondurucu soğukta kurulan özel şeffaf çadırda toplanan hayranlarına Master of Puppets, One, Nothing Else Matters ve Enter Sandman gibi klasikleşmiş parçalarını seslendirdi.

Konseri, grubun internet sitesinde düzenlenen yarışmayı kazananlar ve Antarktika’da çalışma yapan araştırmacılar izledi. Antarktika’da yaz olmasına rağmen konsere gelenler soğuktan korunmak için müziği dağıtılan kulaklıklarla dinlemek zorunda kaldı.

5
0
1
0
1
36
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.