Anthony Hopkins hangi filmde diğer filmlerdekilerden farklı bir karakteri canlandırmıştır

Anthony Hopkins hangi filmde diğer filmlerdekilerden farklı bir karakteri canlandırmıştır
Anthony Hopkins hangi filmde diğer filmlerdekilerden farklı bir karakteri canlandırmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Anthony Hopkins hangi filmde diğer filmlerdekilerden farklı bir karakteri canlandırmıştır

A- Kızıl Ejder
B- Hannibal
C- Kuzuların Sessizliği
D- İhtiras Rüzgarları

Doğru Cevap: İhtiras Rüzgarları

19. yüzyılın son demleri. Kızılderili savaşları gazisi hümanist Albay William Ludlow 3 erkek çocuğunu Montana kırlarındaki çiftliğinde, annesiz büyütür. Aileye yakın bir kızılderilinin cesaretlendirmeleri ve esini sayesinde, oğullardan Tristan çok gözüpek ve maceracı bir genç adam olarak yetişir.
Sir Philip Anthony Hopkins (d. 31 Aralık 1937, Galler), Galli aktör, yönetmen, yapımcı, besteci ve ressamdır. Britanya İmparatorluk Nişanı (CBE) sahibidir. 1957'de Galler Kraliyet Müzik ve Tiyatro okulundan mezun olduktan sonra Londra'da bulunan Kraliyet Tiyatro Sanat Akademisi'nde eğitim görmüş ve kendisini Kraliyet Ulusal Tiyatrosu'na davet eden Laurence Olivier tarafından keşfedilmiştir. Beyaz perdeye ilk kez 1968'de 'Richard I' rolünü üstlendiği 'The Lion in Winter' filmiyle adım atmıştır.

1
0
1
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.