AÖO Açık Öğretim Ortaokulu 22 Mart 2015 Sınav Giriş Yerleri!

AÖO Açık Öğretim Ortaokulu 22 Mart 2015 Sınav Giriş Yerleri!
AÖO Açık Öğretim Ortaokulu 22 Mart 2015 Sınav Giriş Yerleri belli oldu mu?

22 Mart Açık öğretim sınav giriş yerlerini merak ediyor musunuz? Çok yakında girilecek olan sınavın artık yavaş yavaş bilgileri tamamlanmaya başladı ve ÖOF sınav giriş yeri hakkında açıklamalar ise 16 Mart tarihinde açıklanıyor olacak. Yani 22 Mart ortaokul açık öğretim sınav giriş yerlerini öğrenmek için ayın 16’nı bekleyiniz ve daha sonra ise resmi sayfadan çıktınızı alabilirsiniz.

Açık Öğretim Ortaokul sınav giriş belgesi öğrenme, çıktısını alma oldukça kolay. Sınav giriş yerleri belli olduktan sonra aday numaranız ve TC şifreniz ile AÖO resmi adresinden çıktı alabilirsiniz. Açık Öğretim Ortaokul sınav giriş yerler açıklandığı andan itibaren çıktınızı alabilirsiniz.

2014 – 2015 akademik yılı içerisinde AÖO sınav giriş yerleri 16 Mart 2015 tarihinde resmi olarak duyurulacaktır.

Öğrenciler; AÖO Bilgi Sistemine kendilerine ait kullanıcı adları ve şifreler ile giriş yaptıktan sonra “sınav işlemleri” bölümü içerisinden sınav giriş yerlerini öğrenebilecekler.

Sınav giriş yerleri açıklandığında adaylara internet üzerinden yapılan duyuru genel tebliğ olarak kabul edilecektir.

22 Mart 2015 Pazar günü saat 10:00 ve 14:00 olmak üzere iki ayrı oturum şeklinde yapılacaktır

Açık Öğretim Ortaokulu kayıtlarıalınırken seçilen sınav merkezlerinin sınav merkezi olması ya da olmaması Merkez Sınav Kurulu kararı iledir. Sınav merkezlerinin nasıl tespit edildiğini görmek için tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.