Aralık 2021 LGS örnek soruları yayımlandı

Aralık 2021 LGS örnek soruları yayımlandı
2022 LGS Aralık ayı örnek soruları yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Liseye Geçiş Sınavı (LGS) için üçüncü örnek soruları yayımlandı. Aralık ayı örnek sorularına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin 2022 yılında yapılacak olan "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav"a yönelik hazırlıklarına destek sağlamak adına Aralık ayı örnek soru kitapçığı da yayımlandı. Ayrıca, aralık paketine 8. sınıf öğrencileri için hazırlanan 450 sorudan oluşan çalışma kitabı da eklendi.

Sözel ve sayısal soruları aşağıdan bulunabilirsiniz.

2022 LGS: Kasım ayı örnek soruları yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) kasım ayında yapılacak Liseye Geçiş Sınavı (LGS) için ikinci örnek soruları yayımladı. Kasım ayı örnek sorulara bakanlığın sitesinden erişmek mümkün.

Örnek sorulara https://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr/ adresinden de ulaşılabilir.

131
167
57
37
35
26
40
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.