Arefe günü ve Bayram günü AVM'ler açık mı

Arefe günü ve Bayram günü AVM'ler açık mı
Bayramın 1.günü avm'ler açık mı, 2018 Kurban bayramının birinci günü AVM'ler açık mı, 20-21 Ağustos arefe ve bayram günü alışveriş merkezleri hizmet verecek mi? İhtiyacı olanlar veya aile ziyaretlerini erken bitirenlerin merak ettikleri sorunun cevabı...

AVM'ler genelde hergün sabah 10.00'da ile akşam 22.00 arasında hizmet veriyor. Peki, AVM'LER bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaça kadar açık?  bayramda kaçta açılacak?

İŞTE AVM'LERİN bayram mesaisi:

 

AVM'ler Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 12:00'de açılıyor, akşam 23:30'a kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet verecekler.

Ankara ve Antalya'da AVM'ler kapalı

Ankara'da Ramazan ve Kurban bayramlarının ilk günü ile her yıl 1 Ocak günü kentteki alışveriş merkezlerinin kapalı olmasına ilişkin kararın ardından, Antalya Valiliği de buna benzer karar aldı. Turizm kenti Antalya'da Ramazan ve Kurban bayramlarının ilk günü ile her yıl 1 Ocak günü kentteki alışveriş merkezleri kapalı olacak.

Ankara Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü, 6585 sayılı Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkındaki Kanun’un 13’üncü maddesi kapsamında, kentteki bütün alışveriş merkezlerinin Ramazan ve Kurban bayramlarının ilk günü ile her yıl 1 Ocak günü kapalı olması yönünde karar aldı. Yine kentteki alışveriş merkezlerinin 10.00 ve 22.00 saatleri arasında faaliyet göstermesine karar verildi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.