Astar bol olmayınca yüze gelmez

Astar bol olmayınca yüze gelmez
Bir iş yapmak için gerekli olan şeyleri santimi santimine hesaplayarak değil, ölçüyü biraz geniş tutarak hazırlayınız. Çünkü türlü etkenler, gerçek ölçüden daha çok harcama yapmanızı gerektirebilir.

Bir iş için gerekli olan şeyleri birebir hesaplayarak değil, ölçüyü biraz daha geniş tutarak ayarlamalıyız. Çünkü çeşitli nedenlerle gerçek ölçüden daha çok harcama yapmayı gerektiren durumlar olabilir.

Bir işi gerçekleştirirken kullanmamız gereken malzemeler, araç ve gereçler vardır. İşimize başlamadan önce gerekli olan şeyleri kafamızda belirleyip temin ederiz. Ancak bu temin edeceğimiz malzemeleri gereğinden biraz daha fazla almamızda yarar vardır. Çünkü bir hatamız olabilir, malzemelerde bir eksiklik meydana gelebilir. Bu yüzden her zaman işimizi gerçekleştirirken tedbirli olmalıyız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.