Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Akademik Takvimi

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Akademik Takvimi
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) 2019 – 2020 eğitim öğretim yılı akademik takvimi yayınlandı. ATA AÖF kayıt yenileme ne zaman, ATA AÖF sınavları ne zaman? Detaylar...

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) 2019 – 2020 eğitim öğretim yılı akademik takvimi açıklandı. Yayınlanan akademik takvimde yeni kayıt olacak öğrencilerin kayıt tarihleri, kayıt yenileme ve ders seçimi tarihleri, güz ve bahar yarıyılı sınav tarihleri gibi bilgilere yer verildi. ATA AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak? ATA AÖF sınavları ne zaman yapılacak? 

 Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) 2019 – 2020 eğitim öğretim yılı akademik takvimini aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

Not: Atatürk Üniversitesi ATA AÖF 2019 – 2020 Akademik Takviminin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

ata-akademik-takvim.jpg

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.