Atatürk’e karşı duygu ve düşüncelerinizi dile getirdiğiniz kısa bir metin yazınız

Atatürk’e karşı duygu ve düşüncelerinizi dile getirdiğiniz kısa bir metin yazınız
Atatürk’e karşı duygu ve düşüncelerinizi dile getirdiğiniz kısa bir metin yazınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Atatürk’e karşı duygu ve düşüncelerinizi dile getirdiğiniz kısa bir metin yazınız

Ödev cevabı kısaca :
Sevgili Atatürk,
Seni çok seviyorum. Ülkemizi ve bizleri esir olmaktan kurtardın. Senin sayende özgürce yaşıyoruz ve bir vatanımız var. Büyük bir komutan, lider ve öğretmensin. Sadece ülkemizi kurtarmakla kalmadın, aynı zamanda bizi güzel bir ülke yaptın. Sınıfımızdaki resmine baktıkça daha mutlu oluyorum. Mavi gözlerin bana umut veriyor. Sana layık bir öğrenci olmak için çok çalışıyorum. Cumhuriyeti kurdun ve ülkemizi modern bir ülke haline getirdin. Seni çok seviyorum, Sevgili Atatürk.
Adı Soyadı İmza

Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve önderidir. Onun vizyonu, cesareti ve liderliği sayesinde ülkemizde büyük dönüşümler yaşandı. O, sadece bir lider değil, aynı zamanda çağdaş düşüncenin ve ilerlemenin simgesi olarak da tanınır. Atatürk'ün vatanseverliği, bilgeliği ve vizyonu, Türk milletinin her zaman takdir ettiği ve minnetle andığı özellikleridir. Onun önderliğinde Türkiye, çağdaş bir cumhuriyet olarak yoluna devam etmektedir. Atatürk'ün mirası bize büyük sorumluluklar yükler. O'nun ilkelerine ve değerlerine bağlı kalarak, ülkemizi daha da ileriye taşımak ve çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmak en büyük görevimizdir.

21
1
47
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.