Atatürk’ü Gördüm metninde olduğu gibi yaşadığınız ya da tanık olduğunuz bir olay

Atatürk’ü Gördüm metninde olduğu gibi yaşadığınız ya da tanık olduğunuz bir olay
Atatürk’ü Gördüm metninde olduğu gibi yaşadığınız ya da tanık olduğunuz bir olayı giriş, gelişme ve sonuç bölümlerine dikkat ederek yazınız

Dikkatsizlik

Güneşli bir günde biraz dolaşmak için arkadaşlarla alış veriş merkezine gittik. Önce karnımızı doyurduk. Sonra bir teknoloji mağazasına girerek yeni gelen ürünleri inceledik.

Mağazadan çıkıp yürüyen merdivenlerle aşağı inip çıkışa doğru ilerledik. O an bir çığlık duyduk. Bu bir kadın çığlığıydı. İstemsizce arkamızı döndük. Bir çocuk yukarı katta parmaklıklardan aşağı doğru sarkmıştı. Parmaklıkların öbür tarafına geçemiyordu. Elleriyle demirlere sıkıca tutunmuş, ayakları aşağı sarkmış halde ağlıyordu. Daha fazla dayanamadı ve ellerini saldı. O an bir güvenlik görevlisi hızla çocuğun düştüğü yöne doğru atıldı. Kollarını açarak çocuğu havada yakaladı.

Herkes çok korkmuştu. Çocuğun bir şeyi olmadığı anlaşılınca bir alkış koptu. Herkes güvenlik görevlisini alkışlıyordu. Yanına gidip tebrik ediyorlardı. Bir annenin dikkatsizliği ile meydana gelebilecek bir felaket, bir güvenlik görevlisinin dikkati sayesinde ucuz atlatılmıştı.

696
199
173
1004
129
102
176
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.