Bahçeşehir Koleji, Öğrencilerini Sosyal Sorumluluk Bilinci Kuvvetli Bireyler Olarak Yetiştiriyor

Bahçeşehir Koleji, Öğrencilerini Sosyal Sorumluluk Bilinci Kuvvetli Bireyler Olarak Yetiştiriyor
Bahçeşehir Koleji iyi bir eğitimin toplum bilinciyle bütünleşmediğinde eksik kaldığını kabul eden eğitim anlayışıyla öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilinci kuvvetli bireyler olarak yetişmesine özen gösteriyor.

Bahçeşehir Koleji Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özlem Dağ; Bahçeşehir Koleji öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerini şu sözleri ile açıkladı: Sosyal sorumluluk bilinci her kademeden öğrenciye özenle aktarılıyor ve Bahçeşehir Kolejinde okuyan her öğrenci sosyal sorumluluk bilinci taşıyan çalışmalar yapıyor.

Bahçeşehir Koleji öğrencileri yenilikçi ve çözüm odaklı düşünce sistemlerini birlikte hareket etme alışkanlığı ile birleştirerek birçok başarıya imza atıyorlar. Organizasyondan teknik konulara kadar her aşamasında bizzat Bahçeşehir Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikler sonunda elde edilen gelirler çeşitli kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde kullanılıyor.

Türkiye’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri; Gezici Bilim Müzesi

Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğretmen ve öğrencileri ‘’Gezici Bilim Müzesi’’ adıyla Türkiye’nin en önemli Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerinden birini gerçekleştirerek, tüm çocukları bilim ile buluşturuyor.

Türkiye genelindeki okullarında açtığı Bilim Müzeleriyle bilimin başlangıç noktası olan Bahçeşehir Koleji, bu kez de bilimi Türkiye’deki tüm çocuklara ulaştırmak için Gezici Bilim Müzesi projesini hayata geçirdi.

Gezici Bilim Müzesi; Adana,Mersin, İskenderun, Denizli, Ankara, İzmir, Samsun, Bursa, Balıkesir, Bandırma, Burhaniye/Körfez, Edirne, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Diyarbakır ve Şanlıurfa, Alanya, Antalya, Manavgat olmak üzere birçok ilde çocuklarla buluştu. İçinde bulunan 25 ayrı istasyon ile ‘’bilim’’ tüm çocuklara en ilgi çekici şekilde tanıtıldı.

Bahçeşehir Koleji tarafından hayata geçen, Gezici Bilim Müzesi kurumsal sosyal sorumluluk projesi; Nisan, Mayıs, Haziran aylarında Türkiye’nin yollarında uzun bir yolculuğa çıktı ve binlerce çocuğa ve velilerine bilimin parlak ışığını taşıdı.

Bahçeşehir Koleji Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özlem Dağ, Bahçeşehir Koleji olarak bundan sonrada birçok kurumsal sosyal sorumluluk projesinin öncüsü olacaklarını dile getirdi. Ve önümüzdeki dönemde sloganını Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin belirleyeceği ‘’ Barış’’ konulu sosyal sorumluluk projesini hayata geçireceklerini paylaştı.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.