Bahçeşehir Koleji SBS'de 478,071 OYP Puan Ortalaması

Bahçeşehir Koleji SBS'de 478,071 OYP Puan Ortalaması
Türkiye’de Kaliteli Eğitimin öncüsü olan Bahçeşehir Koleji, SBS’de yine rekor derecelerin sahibi oldu

Bahçeşehir Koleji’nin bir öğrencisi 700 Tam Puanla Türkiye Birincisi olurken, üç öğrenci tüm sorulara doğru yanıt verdi… 4 Bölgede Bölge Birincisi olan, 15 ilde İl Birinciliği başarısını elde eden Bahçeşehir Koleji, 478.071 OYP puan ortalaması ile yine zirvede yer aldı.

Türkiye’nin yedi bölgesinde hizmet veren Bahçeşehir Koleji, aynı standart ve kalitede eğitim hizmeti verdiğini 8. sınıf SBS'de bir kez daha kanıtladı. Bursa’dan İzmir’e, Gaziantep’ten Mersin’e, Samsun’dan Balıkesir’e, Diyarbakır’dan Batman’a kampüslerinin bulunduğu her şehirde rekor başarılara imza atan Bahçeşehir Koleji, akademik başarıdaki geleneğini bu yıl da sürdürdü…

Bahçeşehir Koleji’nin bir öğrencisi 700 Tam Puanla Türkiye Birincisi olurken, üç öğrenci tüm sorulara doğru yanıt verdi… Bahçeşehir Koleji 4 Bölgede Bölge Birincisi olurken, 15 ilde İl Birinciliği başarısını elde etti… Bahçeşehir Koleji ayrıca 478.071 OYP puan ortalaması ile yine zirvede yer aldı.

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı, Bahçeşehir Kolejinin SBS başarısı ile ilgili yaptığı değerlendirmede şöyle dedi: “1994 yılında eğitimde fırsat eşitliği yaratmak, çağdaş ve kaliteli eğitimi Türkiye’de yaygınlaştırmak amacıyla kurulan Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 31 il ve ilçede 48 anaokulu, 33 ilköğretim, 16 lise ve 7 bilim müzesi ile kaliteli eğitimin öncüsüdür. Bahçeşehir Kolejinde öğrenciler keşfederek, yaparak, yaşayarak ezberden çok yoruma dayalı eğitim süreçleri, özel sınavlarla; Akademik Kur Modeli, Kişiye Özgü Öğrenim ve Ölçme Değerlendirme yöntemleriyle Akademik Başarıya ulaşırlar… Bu yıl da öğrencilerimiz SBS’de Türkiye’nin her bölgesinde rekor başarılara imza atmışlardır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Bahçeşehir Koleji basamakları hazırlar, öğrencilerimiz zirveye çıkar…’’

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.