Barış ile ilgili hikaye

Barış ile ilgili hikaye
Barış ile ilgili hikaye örneğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Barışın önemi

Bir yaz sabahı erkenden kalkmıştık. Ben ve ailem güzel bir kahvaltı içerisinde sohbet ediyorduk. Hoş vakit geçiriyorduk. Güzel bir tatil oluyordu bizler için. Bizimle beraber birçok kişi huzur içinde idi. Herkes halinde oldukça memnun idi. Havanın güzelliği ile beraber herkes pikniğe, gezmeye gitmişti. Biz ise evimizde değerlendiriyorduk bu güzel dakikaları.

Aniden gelen haberler ile neye uğradığımızı şaşırmıştık adeta. Ülkemiz bir saldırı altında imiş. Hemen gerekli haber kanallarından, sosyal medyadan durumun ciddiyetini anlamıştık. Bir anda her şey değişmişti. O güzel ortam harap olmuş ve ortam tamamen bozulmuştu. Çevremizdeki insanlarda da gram huzur kalmamıştı. Herkes kara kara düşünüyordu. Ama ülkemiz için her şeyi yapmaya hazırdık.

Belirli bir sürenin ardından devletimiz açıklamalarda bulundu. Her şeyin yolunda olduğunu, vatandaşların panik yapmaması gerektiğini ifade etti. Ordumuz tüm imkanları ile gelen saldırıyı karşılamıştır bilgisi verildi. İşte o zaman huzur geldi ülkeye tekrardan. Herkes barışın kıymetini tekrar tekrar anlamıştı.

200
173
147
7
20
12
176
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.