Basın ve Yayın 2022 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Basın ve Yayın 2022 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları
2022 yılında Üniversite bölüm tercihi yapacak olan ve Basın ve Yayın bölümünü seçecek üniversite adayları için Basın ve Yayın Taban puanları ile 2021 YKS Yerleştirme Başarı sıralamasını bir araya getirdik.

Bu puanlar 2021 Üniversite yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2022 YKS’ye girip tercih yapacaklar bu puanları göz önünde bulundurmalılar. 2021-2021 Basın ve Yayın Taban Puanları ve Başarı Sıralaması :

2021 YKS'ye girenler aşağıda yer alan Basın ve Yayın Bölümü taban puanları, Basın ve Yayın başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Basın ve Yayın bölümü hangi üniversitelerde var : Anadolu ve Girne Amerikan Üniversitesi ilk sıralardaki üniversitelerdir.

Basın ve Yayın bölümü hangi puan türü ile öğrenci alıyor : SÖZEL

# Not-1: Bu sayfadaki veriler bilgilendirme amaçlıdır. Tercih yapmadan önce ÖSYM'nin son yayınladığı kılavuzu inceleyip ona göre tercih listenizi hazırlayınız.

# Not-2: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

Sıralama sütununda “dolmadı” yazan bölümlere o bölümün kontenjanından daha az kişi yerleşmiş ve kontenjanının tamamını dolmamıştır. Özetle barajı geçen ve varsa sıralama barajını geçen her aday o bölüme yerleşebilirdi.

Basın ve Yayın Bölümü 2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması:

Üniversite AdıBölümPuan
Türü
Kont.Taban
Puanı
Başarı
Sırası
Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) (Devlet)Basın ve YayınSÖZ80285,46162903

2
5
2
2
4
2
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.