Biletix Ücretsiz Üyelik – Kayıt Sayfası

Biletix Ücretsiz Üyelik – Kayıt Sayfası
Bu yazımızda sizlere Biletix Ücretsiz Üyelik – Kayıt Sayfası hakkında bilgiler vereceğiz.

Eğlence sektörünün lider biletleme firması Biletix’e kayıt ol ve sen de tüm şehirlerdeki aktiviteleri takip et. Biletix.com adresine üye ol ve hangi şehirde hangi konser, futbol, spor ve sanat faliyeti olduğundan haberdar ol. Etkinlikleri kaçırmamak için sende hemen Biletix.com hesabı aç.

Live Nation Entertainment kuruluşu olan Biletix.com kayıt olma işlemlerini tamamlayarak biletlerinizi online olarak alabilir, bilet alırken koltuklarınızı seçebilirsin. Biletix üyelerine çağrı merkezi, parekende satış noktaları, mobil, kiosk ve banka ATM ağı uygulamaları ile tüm Türkiye çapında hizmet vermektedir. Biletix üyelik fırsatlarını kaçırma!

En kısa sürede, en kolay şekilde bilet almanızı sağlayan Biletix.com ile saatlerce kuyrukta bekleyerek bilet alma derdinden kurtulun, biletix.com hesap açma işlemlerini tamamladıktan sonra istediğiniz etkinlikten biletinizi alın! Üstelik Biletix üyesi olarak düzenlenecek tüm etkinliklerden haberdar olun!

Etkinliklerden, organizasyonlardan haberim olsun diyorsan Biletix’e kayıt olmak, aktiviteleri kaçarmamak için sende hemen Biletix.com Ücretsiz Üye Ol Butonumuza Tıkla!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.