Bir acil durum planında aşağıdakilerden hangisi bulunmaz

Bir acil durum planında aşağıdakilerden hangisi bulunmaz
Bir acil durum planında aşağıdakilerden hangisi bulunmaz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Bir acil durum planında aşağıdakilerden hangisi bulunmaz?
A) Acil durum toplanma alanlarının belirlenmesi
B) Acil durum kaçış imkânlarının planlanması
C) İşletmenin kısa sürede eski haline dönmesini sağlayacak yöntem ve uygulamalar
D) İş kazası ve meslek hastalığına karşı alınacak önlem ve uygulamalar

Cevap : D) İş kazası ve meslek hastalığına karşı alınacak önlem ve uygulamalar
Bir acil durum planında, işletmenin acil durumlarla başa çıkması için bir dizi önlem ve prosedür bulunur. Bu önlemler arasında acil durum toplanma alanlarının belirlenmesi (A seçeneği), acil durum kaçış imkanlarının planlanması (B seçeneği) ve işletmenin kısa sürede eski haline dönmesini sağlayacak yöntem ve uygulamaların (C seçeneği) yer alması önemlidir. Ancak, D seçeneğinde belirtilen iş kazası ve meslek hastalığına karşı alınacak önlem ve uygulamalar, genellikle iş sağlığı ve güvenliği politikalarının bir parçasıdır, ancak doğrudan acil durum planının bir parçası değildir.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.