Bir sığır eti ya da mısır yediğinizde besin zincirinin sırasıyla hangi basamaklarında yer alırsınız

Bir sığır eti ya da mısır yediğinizde besin zincirinin sırasıyla hangi basamaklarında yer alırsınız
Bir sığır eti ya da mısır yediğinizde besin zincirinin sırasıyla hangi basamaklarında yer alırsınız, açıklayınızkonu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Bir sığır eti ya da mısır yediğinizde besin zincirinin sırasıyla hangi basamaklarında yer alırsınız, açıklayınız

Ödev cevabı kısaca : Sığır eti yediğinizde, besin zincirinde üçüncü basamakta (birincil üretici – birincil tüketici – ikincil tüketici) yer alırsınız, çünkü sığır ot yiyor ve siz de sığırları yiyorsunuz. Mısır yediğinizde ise besin zincirinde ikinci basamakta (birincil üretici – birincil tüketici) yer alırsınız, çünkü doğrudan bir bitkiyi tüketiyorsunuz.

Bir sığır eti ya da mısır yediğinizde besin zincirinin farklı basamaklarında yer verebilirsiniz. Sığır eti yediğinizde ve tüketmiş olursunuz, bu da sizi birinci sınıf kategorilere ayırır çünkü sığır otçul bir hayvandır ve bitkilerle beslenir. Bu sayede sığır eti yiyen insanlar, çiçek yiyen hayvanlar yiyerek besin zincirinde doğal olarak üretilebilir gelirler. Öte yandan, mısır yediğinizde bitki temelli bir besin tüketmiş olursunuz, bu da sizi ana kategorilere ayırır, çünkü mısır bitkisi güneş enerjisini organik madde sentezler kullanarak yerleştirirsiniz. Bu durumda, mısır yiyen insanlar, bitkilerin yiyen hayvanları yiyerek besin zincirinde tekil özelliğin varlığını sürdürebilirler.

1
1
1
1
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.