Bitkisel Yağlar Nelere İyi Geliyor?

Bitkisel Yağlar Nelere İyi Geliyor?
Kimi ağrı kesiyor, kimi stresi azaltıyor… Bitkisel yağlar sağlıktan kilo vermeye, depresyondan idrar yolları temizliğine kadar mucize faydalar sunuyor.

Peki hangi yağ neye iyi geliyor

Bergamot: Mikrop korucu, akne, yağlı cilt sorunları için ideal, strese karşı kişiyi canlandırır, dinlendirir, ferahlatır.

Karabiber: Enerji verir, ısıtır, virüse karşı mücadele eder, yorgunluk alır, soğuk algınlığı ve midedeki sıkıntılar için çok faydalıdır.

Sedir ağacı: Mikroplara karşı koruyucu, enerjiyi dengeler, solunum yolları ile ilgili sıkıntılara çok iyi gelir, stres ve hızlı tempoyu yavaşlatır.

Papatya: depresyondan-kurtulmakDepresyon önleyici, idrar yollarını temizleyici ve hassas ciltler için çok faydalıdır, uyku düzenler ve kas, kemik, eklem sıkıntılarına birebirdir.

Kişniş: Ağrı kesicidir, vücut ısısını yükseltir, hazım sorunlarını giderir, sinirlilik, ağrılar için çok etkilidir.

Okaliptüs: Mikrop kırıcı, bakteri ve virüse karşı etkili, soğuk algınlığı ve solunum yolları sıkıntıları için ilk kullanılacak aromatik yağdır.

Günlük ağacı: Rahatlatır, dinlendirir, cildi gençleştirir, soluk almayı rahatlatır, korku, stres ve duygusal sıkıntıları yatıştırır.

Itır: Dengeleyici, sakinleştirici, her tür cilt sıkıntısı için faydalı, hormon dengeleyen etkisinin yanında adet sıkıntılarına iyi gelir, bedenin su tutması ve selülit için etkindir.

Zencefil: Enerji verir, ısıtıcıdır, kabızlık için şifadır, ağrı ve sancıları dindirir, mide bulantısını keser, mide kramplarını engeller.

Yasemin: Afrodizyak, yumuşatan, kuru ve hassas ciltler için çok etkili, cinsel soğukluğu kırar ve adet sancılarını dindirir.

Lavanta: Ağrı keser, mikrop kırıcı, sakinleştirici, dengeleyici, tüm cilt sorunlarına birebir, baş ağrısı, böcek sokmalarına karşı, yanıkları iyileştiren, yatıştırıcı, huzursuzluk, korku, uykusuzluk, panik ve depresyon için çok yararlıdır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.