Bizden öncekiler bize neler bırakmışlardır

Bizden öncekiler bize neler bırakmışlardır
Bizden öncekiler bize neler bırakmışlardır, Biz bu nimetlerden nasıl yararlanıyoruz, Biz de sonrakilere neler bırakabiliriz, Bu konuda bir yazı yazınız.

Bizden öncekiler bize temiz bir çevre, ormanlık alanlar, cennet gibi bir ülke, birçok teknolojik alet, kültürel değerler bırakmışlardır. Bunlardan faydalanıyoruz. 

Her toplumun sahip olduğu birtakım maddi ve manevi değerler bulunmaktadır. Her nesil kendisinden sonra gelenler için birtakım miraslar bırakmaktadır. Peki, bizden öncekiler bize neler bırakmışlardır?

Her insan kendisinden sonra gelecek olan nesillere bir şeyler bırakmak ve bu sayede kalıcı olmak ister. Bu sebeple atalarımız da bizlere birtakım maddi ve manevi değerler bırakmışlardır.

Atalarımızın bize bırakmış olduğu en önemli miras geliştirmiş oldukları medeniyettir. Her medeniyet ve her ülke geçmişten günümüze gelişerek gelmiştir ve atalarımız öğrenmiş olduklarını bizlere aktararak sahip oldukları değerleri ve bilgileri bize aktarmışlardır.

Sahip olduğumuz ülke, bu topraklarda bağımsızca yaşamamız, bayrağımız, topraklarımız da bizlere atalarımızdan mirastır. Bu ülkede bulunan tüm tarihi eserler de bizlere atalarımızdan miras kalmıştır. Ayrıca bizden öncekilerin bize bırakmış oldukları en önemli miraslardan biri de yaşadığımız dünya ve yeşil alanlardır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.