Boluda yarın okullar tatil mi

Boluda yarın okullar tatil mi
Boluda Okullar Tatil mi? – Bolu’da 16 Aralık 2016 Cuma Okullar Tatil mi?

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 16 Aralık Cuma günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor. 16 Aralık 2016 Cuma günü hangi illere ve ilçelere kar tatili var ?

Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada :

BOLU 16 Aralık
 
Olumsuz hava koşulları ve buzlanma nedeniyle Bolu'da tüm okullar, Bartın'da ise köylerde taşımalı eğitim yapılan tüm okullarda eğitime yarın ara verilecek.
Bolu'da il genelinde olumsuz hava koşulları ve buzlanma nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.
Bolu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları ve buzlanma nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntılara binaen 16 Aralık Cuma il genelinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime ara verildiği belirtildi.
Açıklamada ayrıca, engelli ve hamile kamu personelinin de bir gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.
BOLU 14 Aralık
 
Yoğun kar yağışı nedeniyle Bolu'nun Gerede ilçesinde 14 Aralık Çarşamba günü eğitime bir gün ara verildi.
Bolu Valisi Aydın Baruş, twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle Gerede ilçesinde 14 Aralık Çarşamba günü eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca, Gerede ilçesinde çalışan engelli ve hamile kamu görevlileri 14 Aralık Çarşamba günü bir gün idari izinli sayılacaktır” ifadelerini kullandı.

16 Aralık 2016 Cuma Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.