Boris Milosic 1 Mart 2020'de hangisinde 96 metre yürüyerek Guinness Dünya Rekorlarına girmiştir

Boris Milosic 1 Mart 2020'de hangisinde 96 metre yürüyerek Guinness Dünya Rekorlarına girmiştir
Boris Milosic 1 Mart 2020'de hangisinde 96 metre yürüyerek Guinness Dünya Rekorlarına girmiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 30 Nisan 2023 Pazar yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Boris Milosic 1 Mart 2020'de hangisinde 96 metre yürüyerek Guinness Dünya Rekorlarına girmiştir

A- İp üzerinde
B- Ateş üzerinde
C- Su altında
D- Su üzerinde

Doğru Cevap: Su altında

Hepimiz bir havuzda nefesimizi tutarak ne kadar uzağa yüzebileceğimizi görmeye çalıştık ama Boris, önceki rekoru inanılmaz bir 16 metre yenerek meydan okumayı yeni derinliklere taşıdı; 3 dakika 34 saniyede tamamladığı bir başarı. Rekor unvanını elde etmek için bir ayağını her zaman yerle temas halinde tutması gerekiyordu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.