Braga GS maçı şifresiz hangi kanalda nasıl izlenir

Braga GS maçı şifresiz hangi kanalda nasıl izlenir
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü oynayacağı Braga maçını canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz!

Galatasaray Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde tamam mı, devam maçına çıkacak. Braga ile Portekiz'de karşılaşacak olan Sarı Kırmızılı takımımızın bu maçını hangi televizyon yayınlayacak. Bu sorunun cevabı belli oldu. Azerbaycan devlet kanalı AZ tv bu maçı naklen yayınlayacağını duyurdu. Türkiye'de ise bu maçın yayın hakkı şifreli kanal D Smart'ta. Daha önce Türk takımlarının maçlarını Azerbaycan'ın küçük televizyonları yayınlarken bu önemli maç devlet kanalı AZ tv'den naklen yayınlanacak. AZ tv'nin biss şifreleri ise forum sitelerinde dolaşıyor. Yayınlarını çanak antenden takip edenler Braga-Galatasaray maçını bir defaya mahsus olmak üzere BİSS şifresi girerek canlı olarak izleyebilecek.

İŞTE AZ TV'NİN FORUM SİTELERİNDE DOLAŞAN BİLGİLERİ 

AZTV DEVLET KANALI

Türksat 3A , 42 Doğu uydusundan
Frekans : 10964 HORZANTAL(YATAY)
SYMBOL : 12800
FEC: 5/6
BISS SIFRESI  : 1234560065432100
VEYA, MOTORLU ANTENI OLUPTA
36 DOGU EUTELSAT 36B UYDUSUNDAN HD UYDU ALICISI ILE
Frekans : 12507  HORZANTAL(YATAY)
SYMBOL : 2279
FEC: 5/6
PARAMETRELERİ İLE ŞİFRESİZ İZLENEBİLMEKTEDİR.

Kaynak:Tumspor

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.