Burs ve öğrenim kredisi sonuçları açıklanıyor - 26 Kasım 2012

Burs ve öğrenim kredisi sonuçları açıklanıyor - 26 Kasım 2012
Müracaat eden öğrenciler, değerlendirme sonuçlarını 26 Kasım'dan itibaren kurumun 'www.kyk.gov.tr' internet adresinden öğrenilebilecek. Ödemeler, 7 Ocak 2013'te Ziraat Bankası'nın ilgili şubelerinden yapılacak
Burs ve öğrenim kredisi almak üzere müracaatta bulunan öğrenciler, değerlendirme sonuçlarını 26 Kasım'dan itibaren kurumun ''www.kyk.gov.tr'' internet adresinden öğrenilebilecek.
 
Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak, yaptığı yazılı açıklamada, 2012-2013 öğretim döneminde burs ve öğrenim kredisi almak üzere müracaatta bulunan öğrencilerin değerlendirme sonuçlarının 26 Kasım 2012 tarihinden itibaren kurumun ''www.kyk.gov.tr'' internet adresinden T.C kimlik numaralarıyla öğrenilebileceğini bildirdi.
 
Albayrak, öğrencilerin taahhüt senetlerini, 28 Kasım-30 Aralık tarihleri arasında herhangi bir noterde, vergi, resim ve harç ödemeksizin tanzim ve tasdik ettirdikten sonra, 30 Aralık 2012 tarihi mesai saati bitimine kadar kurumun bölge veya yurt müdürlüklerine teslim edilmesi gerektiğini kaydetti.
 
Bölge veya yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise ''Söğütözü Mahallesi 2176. Sokak No:25 Çankaya/Ankara'' adresindeki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'ne postayla göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerektiğine dikkati çeken Albayrak, senetlerini belirtilen tarihte kuruma teslim eden öğrencilerin burs veya öğrenim kredisi ödemelerinin 7 Ocak 2013'te Ziraat Bankası'nın ilgili şubelerinden yapılacağını duyurdu.

Kaynak:

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.