Bursa'da Bayramda Otobüs ve BursaRay Ücretsiz mi?

Bursa'da Bayramda Otobüs ve BursaRay  Ücretsiz mi?
Bu yazımızda sizlere Bursa'da Bayramda Otobüs ve Metro Ücretsiz mi, indirimli mi olacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların huzur içinde bir bayram geçirmeleri için seferber olduklarını ifade eden Başkan Recep Altepe, "Belediyemiz bütün birimleriyle bayram boyunca halkımıza hizmet vermeye devam edecek.

Vatandaşlarımızın güzel bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldık. BURULAŞ Genel Müdürlüğü, BursaRay seferlerini sürdürecek. Otobüs seferlerine de aynı şekilde devam edilecek. Arife günü ile kurban bayramının 1. ve 2. günleri 10.00 ile 18.30 saatleri arasında 2 otobüs, Kent Meydanı ile Hamitler Mezarlığı arasında vatandaşları ücretsiz taşıyacak. BUDO'nun da normal seferlerine devam edeceği kurban bayramında vatandaşlar ulaşımla ilgili her türlü talep ve şikayetlerini 444 99 16 numarasıyla ulaşım hattına bildirebilecekler" dedi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.