Büyüklerimiz bizim için değerli midir

Büyüklerimiz bizim için değerli midir
Büyüklerimiz bizim için değerli midir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Büyüklerimiz bizim için çok değerlidir. Hayata dair birçok şeyi onlardan öğreniriz. Onların tecrübeleri, deneyimleri ve destekleri bizi hayata hazırlar. Bir konuda başımız sıkıştığında, zorlandığımızda daima onların destekleri üzerimizdedir. Danışmamız gereken bir şey olduğunda hemen bir büyüğümüze gideriz ve onlara düşüncemizi anlatırız. Doğru ya da yanlış olduğunu da onlar bize söyler.

Büyüklerimiz bizler için hem düşünceleri hem de hayat tecrübeleri hem de bizler için yaptıklarından dolayı çok değerlidir. İlla akrabamız olmalarına gerek de yoktur. Onların varlığı bile bizlere saygıyı hatırlatmaya yetmelidir.

Büyüklere karşı gösterilmesi gereken en önemli şey saygıdır. Herkes herkesi sevmek zorunda değildir. Belki bir büyüğünüzü sevmiyorsunuzdur ama ona karşı saygı duymak zorundasınız. Küçükler büyüklerine daima saygı göstermelidir.

Kaynak:Eğitim Sistem

102
2
2
1
2
6
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.