Büyüyünce anne ve babanız için neler yapmak istersiniz

Büyüyünce anne ve babanız için neler yapmak istersiniz
Büyüyünce anne ve babanız için neler yapmak istersiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Anne, baba ve kardeşlerden oluşan küçük topluluğa çekirdek aile denir. Eğer ailemizde bu kişiler dışında ( hala, babaanne, dede, teyze... ) gibi akrabalarımız varsa geniş aile denir.

Ailemiz bizi doğduğumuzdan itibaren koruyup kollamış, bizim için en iyi olanı yapmışlardır. Anne ve babamızın hakkı asla ödenmez. Biz daha bebekken bile onların uykusuz geceleri başlar sonra çocukluk dönemi öğrenme çağıdır anne ve babamız bize her şeyi öğretmeye çalışır, peşimizden koşturur. Bu koşturmaca sonunda ergenlik dönemi gelir bu dönemde ailemizi üzmemeye çok dikkat etmeliyiz, anne ve babamızın bizim için en iyisini istediğini asla aklımızdan çıkarmamalıyız. Ve sonunda hepimiz birer genç bireyler oluruz. Ailemiz bizi okutmuştur ve iyi meslekler elde etmemizi çok isterler. Eğer iyi bir mesleğe sahip olursak ailemiz çok mutlu olur. Anne ve babanın mutluluğu kadar güzel bir şey yoktur. Onların sağlıklı, mutlu ve istedikleri gibi bir hayat sürdürmeleri için elimden gelenin fazlasını yaparım.

Benim onlar için yapmak istediklerim;

  • Güzel bir emeklilik hayatı yaşamalarını sağlamak,
  • Onlara güzelce yaşayacakları bir ev almak,
  • Torunları ile mutlu günler geçirmelerini sağlamak,
  • Eğer yapmak istedikleri bir hobileri varsa, bunu gerçekleştirmeleri için destek olmak,
  • Sağlık sorunlarında her zaman onlara destek olmak benim hayalimdir.

1748
683
1056
196
218
266
2230
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.