Çalışıp emek verdiğiniz bir işin karşılığını alamadığınızda ne hissedersiniz

Çalışıp emek verdiğiniz bir işin karşılığını alamadığınızda ne hissedersiniz
Çalışıp emek verdiğiniz bir işin karşılığını alamadığınızda ne hissedersiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çalışıp emek verdiğim bir işin karılığını alamazsam kendimi haksızlığa uğramış hissederim. Bu durum bana hiç iyi gelmez ama emeğimin karşılığını almak için de çabalarım. Genel olarak vaktimi boşa harcadığım için pişmanlık duyarım fakat bir yandan da o işe verdiğim emek ile edindiğim tecrübeleri bir başarı olarak görürüm.

Bu duruma bu sene gireceğimiz LGS sınavı ile örnek verelim. Şimdi çok çalışıyoruz, düzenli ders çalışıyoruz. Bol bol kitap okuyup test çözüyoruz. Sene sonunda da sınava gireceğiz. Eğer çalışıp emek ettiğimizde bunun karşılığını alamazsak eminim çok üzülürüz. Kendimizi haksızlığa uğraşmış gibi hissederiz. Bu insani olarak yaşayacağımız normal bir durumdur.

 Ama hayattan öğrendiğim çalışmak kadar çok önemli olan bir şey daha var  o da sağlık. Sağlığımız olmazsa istediğimiz kadar emeklerimizin karşılığını alalım yine de bir işe yaramaz. Kazandığımız okula sağlık sorunlarımız yüzünden gidemeyiz. Bu yüzden öncelikle kendimize, sağlığımıza dikkat etmeliyiz.

Belki LGS sınavında emeklerimizin karşılığını alamayacağız ama çalışmalarımız da çöpe gitmeyecek. Eğitim ve öğretim hayatımızda daima onlardan faydalanacağız belki de üniversite sınavında çok çok işimize yarayacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

25
0
31
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.