Çap yapan biri hangisinde öğrencidir

Çap yapan biri hangisinde öğrencidir
Çap yapan biri hangisinde öğrencidir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Çap yapan biri hangisinde öğrencidir 

A- Üniversite

B- Lise

C- Ortaokul

D- İlkokul

Doğru Cevap: Üniversite

Çift Anadal programı nedir? Nasıl yapılır

Bir lisans öğretim programına (birinci anadal) kayıtlı olan öğrencilerin, aynı yükseköğretim kurumunun iki diploma programından eş zamanlı olarak ders alıp, iki ayrı diploma alabilmesini sağlayan programdır.
Çift Anadal Programı (ÇAP), lisans öğrencilerine iki farklı lisans dalından mezun olma şansı sunuyor. Öğrenciler ÇAP ile bir anadal diploma programı ve ikinci bir anadal diploma programının her ikisinden de diploma alma olanağına sahip oluyorlar.
Başvuru anında anadal diploma programındaki genel not ortalaması en az 100 üzerinden 70 olan ve anadal diploma programının ilgili sınıfında başarı sıralaması itibari ile en üst yüzde yirmisinde bulunan öğrenciler ikinci anaadl diploma programına başvurabilirler.
Çift anadal diploma programına başvurabilmesi için öğrencinin başvurduğu yarıyılakadar anadal diploma programında aldığı tüm dersleri başarıyla tamamlaması gerekir.

Kaynak:Eğitim Sistem

2
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.