Cevahir Alışveriş Merkezi Kapanış ve Açılış Saatleri

Cevahir Alışveriş Merkezi Kapanış ve Açılış Saatleri
Bu yazımızda sizlere Cevahir Alışveriş Merkezi Kapanış ve Açılış Saatleri ve iletişim bilgileri konusunda bilgiler vereceğiz.

İstanbul Avrupa yakasının en gözde alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri olan Cevahir, 2005 yılında faaliyete geçmiştir. Avrupa’nın 2. Dünya’nın ise 8. en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Cevahir, Şişli/Mecidiyeköy’de bulunmaktadır. Toplamda 200’e yakın mağazası bulunan alışveriş merkezinin kapalı otoparkının büyüklüğü de ziyaretçiler için büyük bir avantaj sağlıyor.

Kapalı oyun parkı alanı Atlantis, yemek için farklı mekanlar ve dünyanın en ünlü markalarını tek bir yerde buluşturan Cevahir, kısa süre içerisinde insanların en çok tercih ettiği bir mekan haline geldi.

Cevahir AVM Açılış saati sabah 10.00, Kapanış saati ise akşam 22.00 olarak planlanarak, ziyaretçilerine 12 saat boyunca aralıksız hizmet vermektedir. Ayrıca Metro ile ulaşımın olması da Cevahir’in ziyaretçisini artırmaktadır.

İletişim Bilgileri

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi
Büyükdere Cad. No: 22 34400 Şişli / İSTANBUL

Tel : 0 212 368 69 00 Faks : 0 212 380 13 52-53
E-Posta : info@istanbulcevahir.com

İstanbul Cevahir'e Ulaşım

İstanbul’un Avrupa yakasında şehir merkezinde yer alan İstanbul Cevahir’e şehrin pek çok noktasından  toplu taşıma araçları ile kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Metro ile gelen ziyaretçiler doğrudan alışveriş merkezine girebilmektedirler. Avrupa ve Asya’yı bağlayan iç ring karayolu E5 otobanının hemen güneyindedir.
 
Metrobüs ile ulaşım
“Avcılar-Zincirlikuyu” veya “Söğütlüçeşme-Zincirlikuyu-Avcılar” hattını kullanarak Mecidiyeköy durağında indikten sonra kısa bir yürüyüşle Cevahir Avm’ ye ulaşılabilmektedir. Otobüs duraklarının bulunduğu Mecidiyeköy meydanından sağa dönerek Büyükdere Caddesine geçtikten sonra hemen ileride solda bulunmaktadır.
 
Metro ile ulaşım
“Şişhane-Taksim-Darüşşafaka” hattında hizmet veren metronun Mecidiyeköy/Şişli durağında indikten sonra “Şişli Çıkışı” kullanılarak Cevahir Avm’ ye ulaşılabilmektedir. Metrodan alışveriş merkezi içine doğrudan giriş mevcuttur.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.