Çevrenizde karşılaştığınız zararlı alışkanlıkları not ediniz

Çevrenizde karşılaştığınız zararlı alışkanlıkları not ediniz
Çevrenizde karşılaştığınız zararlı alışkanlıkları defterinize not ediniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Çevrenizde karşılaştığınız zararlı alışkanlıkları defterinize not ediniz

Ödev cevabı kısaca : Çevremde gözlemlediğim zararlı alışkanlıklar; sigara içme, aşırı alkollü içecek tüketimi ve haddinden fazla sosyal medya kullanımı olarak sıralanabilir. Bu alışkanlıklar, bireylerin hem fiziksel hem de zihinsel sağlıklarını olumsuz yönde etkilemektedir.

Zararlı alışkanlıklar genellikle insanların sağlığına zarar veren ve olumsuz sonuçlar doğuran alışkanlıklardır. Örnek olarak sigara içme, aşırı alkol tüketimi, sağlıksız beslenme gibi alışkanlıklar bu kategoriye girebilir. Eğer bu tür zararlı alışkanlıklarla karşılaşıyorsanız, ilgili kişilere yardım ve destek sunmak önemli olabilir.

9
10
161
10
17
43
61
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.