Çevrenizde yaşayan insanların dış görünüşlerinin birbirinden farklı olmasının temel sebepleri neler olabilir

Çevrenizde yaşayan insanların dış görünüşlerinin birbirinden farklı olmasının temel sebepleri neler olabilir
Çevrenizde yaşayan insanların dış görünüşlerinin birbirinden farklı olmasının temel sebepleri neler olabilir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Çevrenizde yaşayan insanların dış görünüşlerinin birbirinden farklı olmasının temel sebepleri neler olabilir? Bu konuyla ilgili araştırma yaparak, bulduğunuz sonuçları arkadaşlarınızla paylaşınız.

Ödev cevabı kısaca : İnsanların dış görünüşlerinin farklı olmasının temel nedenleri genetik çeşitlilik, çevresel etkenler, kültürel faktörler ve kişisel tercihlerdir. Her insanın genetik yapısı farklıdır, çevresel etkenler dış görünüşü etkileyebilir, kültürel faktörler ve kişisel tercihler de dış görünüşteki çeşitliliği artırır. Bu nedenlerle insanlar dış görünüşleri açısından birbirinden farklıdır.

10
10
10
10
10
10
10
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.