Çiftlerin düğünleri için harcadıkları para arttıkça hangisi olur

Çiftlerin düğünleri için harcadıkları para arttıkça hangisi olur
2014'te ABD'de 3000 evli çiftle yapılan akademik bir araştırmaya göre çiftlerin düğünleri için harcadıkları para arttıkça hangisi olur sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 31 Aralık 2022 Cumartesi yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : 2014'te ABD'de 3000 evli çiftle yapılan akademik bir araştırmaya göre çiftlerin düğünleri için harcadıkları para arttıkça hangisi olur

A- Boşanma ihtimalleri azalır
B- Boşanma ihtimalleri artar
C- Daha fazla çocuk yaparlar
D- Daha az çocuk yaparlar

Doğru Cevap: Boşanma ihtimalleri artar

Düğününüzde çok para harcadıysanız, boşanma olasılığınız daha yüksektir.

Büyük gününüz için ne kadar para harcadığınızı izlemek isteyebilirsiniz. Social Science Research Network'te 2014 yılında yayınlanan bir araştırma, ABD'de 3.000'den fazla kişinin düğünlerini ve evliliklerini inceledi ve bir düğünün fiyatının muhtemelen gelecekte ayrılma şansınızı etkilediğini buldu. Araştırmaya göre, düğünlerine 20.000 dolardan fazla para harcayan yeni evli çiftlerin, yaklaşık 5.000 ila 10.000 dolar harcayanlara göre yüzde 46 daha fazla ayrılma olasılığı vardı. Ve 10.000 ila 20.000 dolar harcayanların boşanma olasılığı, bu orta sınıf maliyetle harcayanlara göre yüzde 29 daha fazlaydı.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.