Cilala parlat sözünü tekrar tekrar duyuyorsanız hangi seriye ait bir filmi izliyorsunuzdur

Cilala parlat sözünü tekrar tekrar duyuyorsanız hangi seriye ait bir filmi izliyorsunuzdur
Cilala parlat sözünü tekrar tekrar duyuyorsanız hangi seriye ait bir filmi izliyorsunuzdur sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Cilala parlat sözünü tekrar tekrar duyuyorsanız hangi seriye ait bir filmi izliyorsunuzdur 

A- Harry Potter
B- Karate Kid
C- Terminatör
D- Rocky

Doğru Cevap: Karate Kid

Karısını ve çocuğunu kaybettiğimiz Miyagi az konuşuyor, ağzından yalnızca derin cümleler çıkıyor. Daniel'a cilala-parlat gibi ilginç tekniklerle karate eğitimi veren Miyagi, aynı zamanda şifa verici bir özelliğe de sahip.
The Karate Kid, Harald Zwart'ın yönettiği 2010 yapımı ABD filmi. Başrollerinde Jackie Chan ve ünlü aktör Will Smith'in oğlu Jaden Smith yer almıştır. 1984'teki Karate Kid filminin günümüz uyarlamasıdır.
12 yaşındaki Dre Parker, babasını küçük yaşta kaybetmiştir. Annesi ve Parker, annesinin işleri nedeniyle yaşadığı Detroit'ten Çin'in başkenti Pekin'e taşınmak zorunda kalıyor. Kültür farklılığının ve dil bilmenin zorluluğunu yaşayan Parker, ortama uyum sağlamaya çalışıyor. Parkta gördüğü Mei Ying isimli kıza âşık oluyor. Ying'in aile dostu olan yaşıtı Chang, onun Parker'la olan yakınlaşmasını kıskanıyor. Ve Parker'ı parkta Kung Fu hareketleriyle sert şekilde dövüyor. Parker yeni taşındıkları evin tamirat işlerini yapması için tamirci Mr. Han'ı buluyor ve çağırıyor. 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
1
0
1
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.