Çilek Kokusu Aslı Kimdir Demet Özdemir Biyografi Yaşı Boyu

Çilek Kokusu Aslı Kimdir Demet Özdemir Biyografi Yaşı Boyu
Çilek Kokusu dizisi başarı oyuncularından Demet Özdemir kimdir? Dizideki adıyla Çilek Kokusu aslı kimdir yaşı boyu instagram hesabı hakkında detaylı bilgiler aktaracağız.

 Bu yaz mevsiminin iddialı ve eğlenceli yeni dizilerinden birisi olan Çilek Kokusu dizisi ilk bölümü ile Star Tv ekranlarında seyircisi ile buluştu gelen yorumlar ve izlenme oranlarına göre seyirci Çilek Kokusu dizisini çok beğendi. Bu yaz ekranlarda bir çok dizi yayın hayatına başlarken hangilerinin kalıcı olup sevileceği merak ediliyordu. Çilek Kokusu dizisinin izlenme oranı ile ilgili bir şüphesi yoktu gerek oyuncu kadrosu gerek ise konusuna oldukça güven Çilek Kokusu dizi yapımcıları diziyi 2015 yaz sezonu dizileri arasında favori olarak göstermişlerdi. İlk bölümü ile Çilek Kokusu yayın hayatına başladı ve çok beğenildi.

Çilek Kokusu dizisinde dikkat çeken ilk şey konusu ve başarılı yapımcılığı dışında dizi oyuncuları oldu. Artık diziler seyirci tarafından sadece konu ve devamlılık olarak değil dizi oyuncuları olarak da takip ediliyor. Çilek Kokusu dizisinde Aslı karakterini canlandıran başarılı ve güzel oyuncu Demet Özdemir daha dizi başlamadan merakla beklenen bir isim olmuştu.
Rol aldığı her dizide hayran kitlesini arttıran Demet Özdemir Çilek Kokusu dizisinde de büyük ilgi görüyor özellikle gençlerin takip ettiği Demet Özdemir'in sosyal paylaşım sitelerinde takipçileri ve fanları oldukça fazladır. Çilek Kokusu dizisini merakla bekleyen ve sırf Demet Özdemir rol alıyor diye izleyenlerin sayısı ise hafife alınmayacak kadar çok. Bu yaz en çok izlenecek olan diziler arasında iddialı bir şekilde giriş yapan dizi Çilek Kokusu ilk bölümü ile ekranlarda yerini aldı.
Çilek Kokusu Aslı (Demet Özdemir) Kimdir
Başarılı ve güzel oyuncu Demet Özdemir 1992 Ankara doğumlu. Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ilk oyunculuk deneyimine sahip olan oyuncu kısa sürede adını duyurmuş ve dizilerin aranan ismi olmuştur. Güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu daha sonra farklı dizilerde rol almış ve aynı başarı ve beğeni ile kendisini ispat edebilmiştir. Doğa Koleji mezunu olan Demet Özdemir oyunculuk dersleri alarak profesyonel olma konusunda kendisini geliştirmiştir.
Yaş : 23              Doğum Yeri : Ankara        Saç Rengi : Siyah
Kilo : 56 kg        Eğitim : Doğa Koleji          Burcu : Balık
Boy : 1,72 cm     Göz Rengi : Kahverengi    Mesleği : Oyuncu - Dansçı
Oyunculuk dışında dans edene ve bu konuda da yetenekli olan Demet Özdemir dans konusunda ''Dansın yaşı yoktur herkes dans etmeli'' diyor ve kendisinin dans etmeden duramayacağını söylüyor. Özel hayatında Ekin Koç ile aşk yaşadığı ve uzun süredir birlikte oldukları biliniyor. Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi ile dizilerde rol alması yönünde sosyal medyada çok fazla yorum ve istek alıyor. Demet Özdemir Efes Kızları'nda dans ediyor ve 2009 yılında Mustafa Sandal'ın klibinde dansçı olarak rol aldı.
Demet Özdemir Rol Aldığı Diziler
  • Sana Bir Sır Vereceğim
  • Kurt Seyit ve Şura
  • Çilek Kokusu
  • Klip 
  • Mustafa Sandal - Ateş Şarkısının Kilibinde Dansçı Kız
  • Dans 
  • Efes Kızları

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.