Çocuğum hangi okula gidecek

Çocuğum hangi okula gidecek
İlk defa öğrenim hayatına başlayacak olan öğrencilerin velileri "çocuğum hangi okula kayıtlı" sorusuna yanıt arıyor. 2018-2019 Öğretim Yılında Çocuğunuzun hangi okula gideceğini öğrenmek için haberimizin devamını okuyunuz...

*** 2018-2019 eğitim-öğretim yılında çocuğunuzun hangi okula gideceğini öğrenmek için buraya tıklayınız

2018 2019 e okul çocuğum hangi okulda, 2018 2019 e okul sorgulama çocuğum hangi okula gidecek, 2018 2019 e okul çocuğum hangi okula kayıtlı, 2017 2019 e okul çocuğum hangi okula gidecek, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Çocuğum Hangi Okula gidecek? Sorularına daha şimdiden cevap arayanlar hiçte az değil. Veliler okul kayıtları ilgili açıklamaları merak etmeye başladılar.

2018-2019 çocuğum hangi okula gidecek, çocuğumun kaydı hangi okulda, çocuğumun kaydı hangi okula çıktı, çocuğumun kaydı hangi okula yapıldı, çocuğum hangi okula kayıt oldu, Çocuğum hangi okula kayıt olacak? şeklindeki soruların cevaplarını sizin için derledik.

Peki Çocuğum hangi okula gidecek 2018-2019

2018-2019 birinci sınıf kayıtları ne zaman başlayacak, çocuğumun kayıt sonucunu nasıl öğrenirim, e okul kayıt sonuçları, Çocuğum hangi okula kayıt olacak? E Okul Kayıt Yeri Öğrenme 2018-2019 cevapları...

İlkokullara kayıt işlemleri henüz başlamadı, ilkokul 1. sınıf öğrenci kayıtları Milli Eğitim Bakanlığı e-okul kayıt sorgulama sistemi tarafından Nüfus kayıt bilgileri ve ikametgah adresi esas alınarak otomatik olarak gerçekleştirilecek. Veliler çocuklarının hangi ilkokula kaydedildiğini aşağıda linkini vereceğimiz bakanlığın internet adresinde yer alan Veli Bilgilendirme Sisteminden öğrenebileceksiniz.

2018 - 2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA ÇOCUĞUM HANGİ OKULA GİDECEK SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN!

2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ilkokul-ortaokul kayıt işlemlerini başlattığı anda sitemizden e-kayıt detaylarını alabilecek,e-okul kayıt sorgulamalarınızı yapabileceksiniz. Veliler çocuğunun kaydını otomatik olarak atanan (https://e-okul.meb.gov.tr/ilkogretim/mem/iom00009.aspx) adresine T.C Kimlik numarası ile girerek sorgulama gerçekleştirebilirler.
Çocuklarının hangi ilkokula kaydedildiğini E-Kayıt sisteminden öğrenemeyenler bakanlığın “http://www.meb.gov.tr” internet adresinde yer alan Veli Bilgilendirme Sisteminden öğrenebilirler.

İlkokul 1. sınıf öğrenci kayıtları Milli Eğitim Bakanlığı e okul kayıt sorgulama sistemi tarafından otomatik olarak gerçekleştirilecektir. Kayıt işlemlerinde çocuğun ikametgahına en yakın okul esas alınarak işlemler yapılmaktadır.

NOT: Eğer E-Okul Kayıt Sisteminden sorgulama yapamıyorsanız ikametgah adresinize en yakın okula giderek çocuğunuzun okul kayıt bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için Alo 147 ‘yi arayıp bilgi alabilirsiniz...

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.