Cooper kilidine adı verilen Dan Cooper kimin takma adıdır

Cooper kilidine adı verilen Dan Cooper kimin takma adıdır
Bazı yolcu uçaklarının kapılarının uçuş halindeyken içeriden açılmamasını sağlayan Cooper kilidine adı verilen Dan Cooper kimin takma adıdır sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 31 Aralık Pazar yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan Bazı yolcu uçaklarının kapılarının uçuş halindeyken içeriden açılmamasını sağlayan Cooper kilidine adı verilen Dan Cooper kimin takma adıdır sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Bazı yolcu uçaklarının kapılarının uçuş halindeyken içeriden açılmamasını sağlayan Cooper kilidine adı verilen Dan Cooper kimin takma adıdır

A- Uçaktan düşüp kaybolan bir yolcunun
B- Kapıyı ve kilidi dizayn eden mühendisin
C- Uçaktan paraşütle atlayan bir fidyecinin
D- Hava almak için kapıyı açan görevlinin

Doğru Cevap: Uçaktan paraşütle atlayan bir fidyecinin

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.