Denizbank Çalışma Saatleri - Saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor

Denizbank Çalışma Saatleri - Saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor
Hemen herkesin sıklıkla bankada işi olmaktadır. Kredi kartı alma, para yatırma, hesap açma, ya da en basitiyle çocuğunuzun okul aidatını yatırmak için bankaya gidiyorsunuz.

Siz de zamanında gidip beklemek istemiyorsanız işte size Denizbank çalışma saatleri.

Denizbank Mesai Saatleri:

Hafta İçi Her Gün: 09.00 – 12.30 ile 13.30-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Hafta sonu Denizbank şubeleri kapalıdır.

Herhangi bir kayıt ya da başvuruya ihtiyaç olmaksızın 0850 222 0 800 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Dilerseniz sesli yanıt sistemimizi kullanarak, dilerseniz müşteri temsilcilerimize bağlanarak size ait bilgilere ulaşabilir, ürün başvurusu yapabilir, düşük komisyonlarla işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve proaktif müşteri yaklaşımımızın farkını yaşayabilirsiniz.

Açıkdeniz Telefon Bankacılığı ile hangi işlemleri gerçekleştirebiliriz?

Açıkdeniz Telefon Bankacılığı hayatınızı kolaylaştırmak için yenilendi!

Artık sizi sesli yanıt sistemimizde tanıyor, arama nedeninizi tahmin ederek, size özel hatırlatma ve çözümleri sizin talebinize gerek kalmaksızın sunuyoruz.

Yenilenen sesli yanıt sistemimizden gerçekleştirebileceğiniz işlemler için lütfen tıklayınız.

Müşteri temsilcimize bağlanarak gerçekleştirebileceğiniz işlemler için lütfen tıklayınız.

Açıkdeniz Telefon Bankacılığına nasıl başvurabilirim?

Bankamız müşterisi olduktan sonra herhangi bir kayıt ya da başvurunuza ihtiyaç olmaksızın 0850 222 0 800 numaralı hattımızdan bizi arayarak hemen işlem yapmaya başlayabilirsiniz.

Sistemimizde kayıtlı cep telefonunuzdan bize ulaştığınız takdirde kart şifresi ile hızlı bağlanma tanımı yaptırabilir ve kart numarası tuşlamanıza gerek kalmaksızın sadece şifrenizi tuşlayarak hızlı hizmetin konforunu yaşayabilirsiniz.

Sesli imzamı nasıl oluşturabilirim?

Sesiniz şifreniz olsun!

Denizbank’ın Türk bankacılık sektöründe öncü olarak hayata geçirdiği Sesli İmza teknolojisi ile sesinizi şifre yerine kullanabilir, işlemlerinizi güvenlik düzeyi yüksek bir şekilde hızla gerçekleştirebilirsiniz.

Sesli İmza, insan sesinin retina ve parmak izinde olduğu gibi kişiye özel ve kopyalanamaz bir biometrik yapısı olması esasına dayanarak geliştirilen bu uygulamadır. Sesli imza kullanımı için sistemimizde önce belirlenen cümleyi üç kez tekrar ederek ses kaydınızı oluşturabilir, takip eden aramalarınızda artık sesli imzanızı kullanabilirsiniz.

İşlem Ücret ve Limitleri diğer kanallardan farklı mı?

Açıkdeniz Telefon Bankacılığı avantajlı işlem ücretlerine sahiptir. Hızlı, kolay ve düşük maliyetli işlem gerçekleştirebilmek için 0850 222 0 800 numaralı hattımızdan bize ulaşmanız yeterli!

İşlem Ücret ve limitlerine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Yeni numaramız hizmetinizde

Size sunduğumuz hızlı, kesintisiz ve yüksek kalitedeki hizmeti yeni bir numara ile daha da ileri taşıyoruz.

Açıkdeniz Telefon Bankacılığı’nın 444 0 800 numarasından size sunduğu tüm hizmetlerine 0850 222 0 800 yeni numaramızdan ulaşabilirsiniz.

Yeni numaramızın size sağlayacağı avantajlar

  • Yurtdışından bize ulaşımınız artık daha kolay, sadece +90 850 222 0 800 tuşlayarak hızla bize ulaşabilirsiniz.
  • 0850 222 0 800 numaramıza cep telefonunuzdan ulaşırsanız paketleriniz kapsamında görüşmeleriniz ücretlendirilecektir. Paket kullanmayan müşterilerimiz için arama maliyetleri aranan operatörün Sabit Telekom Hizmeti arama tarifesinden ücretlendirilmektedir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.