Denizlide Okullar Tatil Edildi – Denizli’de 7 Ocak 2015 Çarşamba Okullar Tatil mi?

Denizlide Okullar Tatil Edildi  – Denizli’de 7 Ocak 2015 Çarşamba Okullar Tatil mi?
Denizlide Okullar Tatil Edildi mi? – Denizli’de 7 Ocak 2015 Çarşamba Okullar Tatil mi?

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 7 Ocak Çarşamba günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor. 7 Ocak 2015 Çarşamba Günü Hangi İllere ve İlçelere Kar Tatili Var ?

Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada :

DENİZLİ

Yoğun kar yağışı Denizli'de hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İlk ve orta dereceli okullar için Denizli Valiliği tarafından bugün verilen tatil kararı; kar kalınlığının 20- 40 santim arasında değiştiği kentte 7 Ocak Çarşamba günü de dahil edilerek uzatıldı.

Bugün yapılması planlanan THY'nin İstanbul-Denizli ve Denizli-İstanbul seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Kent genelinde, eskiden köy olan çoğu mahallenin yolları kar nedeniyle kapandı.

Dün akşam başlayan kar yağışı, Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle statüsüne dönüştürülen bir çok köy yolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. İl genelindeki 363 mahallenin 300'den fazlasının yolunun kapandığı kaydedildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kapanan mahalle yollarını açmak çalışma başlattı.

7 Ocak 2015 Çarşamba Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.