Ders saatleri azalacak

Ders saatleri azalacak
MEB TTK Başkanı Alpaslan Durmuş, haftalık ders çeşidinde ve saatinde bir azalma üzerine çalıştıklarını, Bakan Ziya Selçuk’un konuyla ilgili açıklamayı ay sonunda yapacağını söyledi.

Kırıkkale’de katıldığı bir panel sonrasında Eğitim Vizyonu içerisindeki müfredat programlarıyla ilgili bilgi veren Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim ve Terbiye Kurulu (TTK) Başkanı Alpaslan Durmuş şunları söyledi

“Bakanımızın Ekim ayı başlarında ilan ettiği 'Eğitimde Vizyon 2023' çalışmamız vardı. O vizyon çalışmasında her şey takvime bağlı bir şekilde var zaten. Yine orada bakan beyin ilan ettiği takvimde, Mart sonunda bütün sınıflarla alakalı programların açıklanmasına dair her şey olacak. Dolayısıyla orada haftalık ders çizelgeleri ve azalan dersler, eklenen dersler, programlar gibi tüm boyutlarıyla bu konuyu Ziya Bey ilan edecek. Şu anda neyi söylersek erken söylemiş oluruz. Söylediğimiz şey şu: Haftalık ders çeşidinde ve saatinde bir azalma üzerinde çalışıyoruz. Ama bunun ne olduğu, nasıl olduğu, boyutları, nasıl uygulanacağı konularının hepsi sayın bakan tarafından ilan edilecek.”

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.