Deutsche Bank Çalışma Saatleri

Deutsche Bank Çalışma Saatleri
Deutsche Bank saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, haftasonu, resmi ve dini bayram günleri açık mı, Deutsche Bank Çalışma Saatleri |Açılış Kapanış Saatleri hakkında bilgiler vereceğiz.

Deutsche Bankası çalışma saatleri hafta içi her gün sabah 09.00 başlar ve 12.00 kadar devam ederBu saatten sonra ise bir saatlik bir mola veren banka daha sonra öğlen 13.00 mesaiye başlar. Kapanış saati 17.00 kadar hizmet vermeye devam eder. Hafta sonu diğer tüm bankalar gibi Deutsche Türk Bankasıda kapalıdır ve çalışmaz.

Deutsche Bankası tüm şubeleri  için bu çalışma saatleri geçerlidir ve bu çalışma saatlerinden daha erken bir saatte şube açılamaz veya kapanamaz.

Deutsche Bankası Çalışma Saatleri Hakkında Merak Edilenler

Deutsche Bankasının açılış saati nedir?
Deutsche Bankası Saat 09:00 da açılıyor.

Deutsche Bankasının kapanış saati nedir?
Deutsche Bankası saat 17:00 da kapanıyor.

Deutsche Bankasının öğle tatili saati nedir?
Deutsche Bankası öğlen 12:00 ile 13:00 saatleri arasında kapalıdır.

Hafta sonu kapalı olup hizmetlerinizi şubede bulunan ATM üzerinden de gerçekleştirebileceksiniz. Global bankalar sınıfda olup paranız güvence altında bulunmaktadır. Günümüzde tercih edilen önemli yabancı bankalarındandır.

Deutsche Bank 1987 yılından bugüne Türkiye’de kurumsal bankacılık hizmetleri sunmaktadır. Deutsche Bank’ın İstanbul’daki iştiraki Deutsche Bank A.Ş. 2004 yılında bankacılık lisans değişikliği ile ürün çeşidini artırma yolunda ilk adımlarını atmıştır. 2005 yılından itibaren kurumsal nakit yönetimi, risk yönetimi ve takas hizmetleri sunmaya başlayan Deutsche Bank, öncelikli olarak kurumsal müşterileri hedef almaktadır.

2005 yılında sermaye piyasalarında faaliyet gösteren Bender Menkul Kıymetler’in tamamını satın alan Deutsche Bank, halka arz, blok satış, türev piyasalar gibi her türlü sermaye piyasası ürünüyle küresel bankacılık ağı avantajını yerel tecrübe ile birleştirerek sermaye piyasalarında da hizmet sunmaktadır.

Sorunlu aktiflerin yapılandırılması ve tahsilatı konusunda finansal kurumlara hizmet sunan Bebek Varlık Yönetim şirketi Türkiye’deki diğer Deutsche Bank grubu şirketlerindendir.

Türkiye’nin ihmal edilemeyecek büyüklükte bir ekonomiye sahip olduğunu düşünen, önümüzdeki dönemde ciddi büyüme ve yatırım potansiyeli olduğuna inanan Deutsche Bank, Türkiye’de büyümeyi sürdürmektedir.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.