DGS 2014 Matematik Soruları Nasıldı ÖSYM'ye ateş püskürüyorlar İşte DGS 2014 Matematik Soruları ve Cevapları

DGS 2014 Matematik Soruları Nasıldı ÖSYM'ye ateş püskürüyorlar İşte DGS 2014 Matematik Soruları ve Cevapları
Full Çeken Doktor Olsun Esprileri 2 yıllık mezun olan öğrencilerin 4 yıla tamamlamak için girdikleri sınav olan DGS sınavı nasıl dı ? DGS Matematik sorularını gören öğrenciler isyan etti. DGS Matematik soru ve cevapları.

Dikey Geçiş Sınavı bugün saat 09.30’da başladı ve 11.50’de sona erdi. Sınav soruları zor muydu kolay mıydı ? dgs sınav soruları, dgs sınav yorumları, dgs sınav soruları yorumları, dgs sınav soruları paylaşım, dgs sınavı zor muydu kolay mıydı ilk yorumlar, dgs sınav soruları yorum sayfası, Dikey Geçiş Sınavı Zorluk ve Kolaylık derecesi hakkında ki ilk yorumları ve soruları öğrenmek için tıklayınız.

Dikey Geçiş Sınavı 19 Temmuz 2014 tarihinde saat 09.30’da başladı. Adaylar karşılarına çıkan 60 sözel ve 60 sayısal olmak üzere toplam 120 soruyu cevaplandırdılar.

 
Ön lisans programı öğrencilerinin lisans programlarına geçişi için hazırlan sınav soruları bu yıl nasıldı ? 2014 yılı Dikey Geçiş Sınavı DGS sınav soruları zor muydu ? DGS sınav soruları kolay mıydı ? 

DGS sınavına giren ön lisans programı öğrencileri sınavda zorlandılar mı ? Sınav soruları bu yıl hangi zorluk derecesinde geldi ? Adaylar neler düşünüyor ?

Dikey Geçiş Sınavı DGS sınav maratonu içerisinde yer alan adayların merak ettikleri sınav yorumlarını eğitim editörlerimiz ve DGS adayları olan okurlarımızla birlikte yapalım. 2014 DGS sınavı hakkında ki yorum paylaşım ve tartışma sayfamıza hoş geldiniz.

Aşağıda yer alan yorum bölümünü kullanarak adaylar ve eğitim editörlerimiz birbirleri ile sınav zorluk derecesi hakkında görüşlerini paylaşabilirler, eğitim editörlerimize soru sorabilirler.

2014 DGS hakkında yorum ve görüşlerinizi paylaşmanız sizin de başka adayların fikirlerine ulaşmanızı sağlayacak etkili bir yoldur.

Tüm okurlarımızı yorum bölümüne davet ederek, sınava giren tüm okurlarımıza başarılı sonuçlar dileriz.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.