DGS Ek Yerleştirme Kılavuzu 2011 ÖSYM

DGS Ek Yerleştirme Kılavuzu 2011 ÖSYM
2011 DGS ( Dikey Geçiş Sınavı ) yerleştirme sonuçları 8 Eylül Perşembe günü açıklandı. Sınava giren ancak bir lisans programına yerleşemeyen adayları şimdi de ek tercih heyecanı sardı. Peki 2011 DGS ek yerleştirme kılavuzu ne zaman yayınlanacak ?

İlk yerleştirme sonucuna göre bir lisans programına yerleşen adayların üniversitelere kayıt işlemleri 12- 15 Eylül 2011 tarihleri arasında yapılacak. Kayıtların hemen ardından kayıt sonrası boş kalan kontenjanlar belirlenecek, ilk yerleştirmeler sonucunda kalan kontenjanlar da bu kontenjanlara dahil edilerek 2011 DGS ek yerleştirme kontenjanları ve kılavuzu hazırlanacak. 2010 yılında DGS EK Yerleştirme başvuruları 13 - 18 Ekim tarihleri arasında alınmıştı. Bu yıl da bu tarihlerden önce kılavuzun yayınlanmasını bekliyoruz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.