DGS Hidrojeoloji Mühendisliği 2022 Taban Puanları

DGS Hidrojeoloji Mühendisliği 2022 Taban Puanları
2022 yılında dikey giriş sınavına girip tercih yapacak olan dgs adayları için 2021 DGS Hidrojeoloji Mühendisliği taban ve tavan puanları ile kontenjanlarını aşağıdan öğrenebilirsiniz.

DGS yani dikey geçiş sınavı ile 2 yıllık önlisans mezunu olarak 4 yıllık bir lisans programı olan hidrojeoloji mühendisliği bölümüne; ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi (ÖSYM) tarafından hazırlanan tercih kılavuzunda yer alan listelerdeki hidrojeoloji mühendisliği bölümünü tercih edebilecek önlisans mezunları yerleşme şansına sahiptir. Ayrıca bu adayların hidrojeoloji mühendisliği bölümüne yerleşmesinin sağlanabilmesi için SAY yani sayısal puan türünden yeterli puanı almaları gerekmektedir.

DGS ile girilebilecek hidrojeoloji mühendisliği kontenjanları 2022 yılında 2 olarak belirlenmişti, 2022 DGS hidrojeoloji mühendisliği kontenjanları rakamları da buna yakın olacaktır.

Bu puanlar 2021 dgs yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2022 DGS’ye girip tercih yapacaklar bu puanları göz önünde bulundurmalılar. Sayfamızdaki verilerin tamamı ÖSYM tarafından yayınlanmış olan en son güncel puanlardır.

DGS Hidrojeoloji Mühendisliği Bölümü 2021-2022 Taban Puanları ve Kontenjanları;

Üniversite AdıFakülte / YüksekokulBölümPuan T.Yerl./Kont.Taban P.Sıralama
Hacettepe Ü. (Ankara)Mühendislik FakültesiHidrojeoloji MühendisliğiSAY0/2

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.